HOT_Olivcia Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego> PID: 3320 Nick oskarżonego: @noisyy Data zdarzenia: 04.07.2024 21:27 Powód napisania skargi: prowokacja po dostaniu kary mute Opis sytuacji: dostałem mute za to ze napisałem nieladnie do gracza noisyy dostalem mute a on mnie denerwował pisząc do mnie po dostaniu kary mute Dowody: Spoiler Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Spoiler 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisyy Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Spoiler Prosze o wydłużenie kary. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOT_Olivcia Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 nie nie nie nic nie wydłużamy dajemy ci kare mute i po sprawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Gracz napisał to raz, równie dobrze mógł się pochwalić że to on się na Ciebie poskarżył, skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi