lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Nick: lisu Powód zbanowania: Ochlon, nie wyżywaj się na członkach administracji dlatego ze ktos Cię ukarał Czas trwania: 1 dzień Opis zdarzenia: Pod wpływem nerwów spowodowanych otrzymaniem kary mute, napisałem nieładnego reporta do Administratora rydzia. Coś od siebie: Według mnie za jedno nieładne słowo na K , kara banem na 1 dzień to chyba trochę dużo , lecz i tak chciałbym przeprosić za tego reporta, i obiecać że taka sytuacja z mojej strony się niepowtórzy. Prosiłbym o zdjęcie, lub skrócenie kary. Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2024 przez lisu Poprawka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Kara może zostać zamieniona na tygodniowego muta bez możliwości apelacji, pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Średnio, wole odczekać Edytowane 4 Lipca 2024 przez lisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Sam to proponowałeś, co chwile zmieniasz zdanie, nie wiem jak zachowasz się po odczekaniu kary, zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi