outlaw Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) Cześć wszystkim, jestem Outlaw i odkrywam powoli serwer jakim Solaris. Najpewniej jakiś odłam ludzi może mnie kojarzyć z innego serwera gdzie prężnie prowadziłem organizacje przestępcze i pracowałem w SAPD. Z dużymi buziakami pozdrawiam i razem twórzmy fajną społeczność :] Edytowane 3 Lipca 2024 przez outlaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp1k Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Czołem przyjacielu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmb Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilk Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi