Pan_neeliX Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick: neeliX Powód zabrania prawa jazdy: Taran + Skracanie Czas trwania: 2D Opis zdarzenia: Podczas skracania doszło do kolizji z innym graczem nie zwróciłem uwagi na to i pojechałem dalej zdarzenie nie było celowe i też musiało nie być to jakieś istotne zderzenie bo tak bym się zatrzymał i przeprosił go. Coś od siebie: Staram się nikogo nie taranować i mało kiedy mi się to zdarza dlatego też zbytnio nie pamiętam tej sytuacji przepraszam tego gracza oraz Puchatka za stracony czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Za okazanie skruchy apelację przyjmuje. Zgłoś się do mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi