Patryk337 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick: Patryk337 Powód zabrania prawa jazdy: skracanie + wjechanie w gracza Czas trwania: dzień Opis zdarzenia: jechałem sobie po znajdzke i troche skrocilem z drogi wjezdzajac w osobe ktora rowniez skracala w tym momencie. Kolega oczywiscie reporta na mnie napisal i zostalo mi zabrane prawko a on nadal posiada. Coś od siebie: Chcialbym odzyskac prawo jazdy, poniewaz bez fury ciezko szukac znajdzek. Pozdroo puchatek wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Po przeanalizowaniu obu klipów, stwierdzam że obaj skracaliście. Tak jak Ci mówiłem, na jego klipie wyglądało to inaczej. Kare ściągam, zgłoś się do mnie na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi