_RedRum_ Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick: _RedRum_ Powód zabrania prawa jazdy: Taran + jazda pod prąd Czas trwania: 2 dni Opis zdarzenia: niestety nie wiem kiedy to się stało ponieważ staram się jeździć poprawnym pasem Coś od siebie: Jeżeli kogoś staranowałem to przepraszam nie było to celowo postaram się bardziej starać jeździć poprawnym pasem jeżeli trzeba to i wypłacę poszkodowanemu graczowi 200 $ na naprawę ponieważ to nie było celowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Dostaniesz szanse. Kare zdejmę, gdy wstawisz potwierdzenie przelewu w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RedRum_ Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 https://imgur.com/a/lHLluYi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Kare ściągam. Zgłoś się do mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi