Fuksi Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Witam przychodzę z zapytaniem ponieważ posiadam taki problem ze gdy wchodzę na serwer loguje się to ciągle mi się ląduje wczytywanie tzn te kropki podczas logowania i nie ma koncie i nie przechodzi dalej na etap wyboru spawana ss'a zamieszczam na dole licze na szybką reakcje (ps kilka osob tez posiada ten problem) https://imgur.com/a/48xiL5K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Czy możesz zalogować się na innych serwerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nie dziala mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 na jednym serverze widze ze jest opcja taka Napotkano problem z logowaniem? Wpisz komendę /logowanie Do jutra problem zostanie naprawiony! chyba błąd mta na scenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Ale ogonie nie działa mi logowanie na zadnym serverze co mogę zrobić. nie działa to po aktualizacji mta bo mialem upade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp1k Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 spróbuj usunąć zasoby serwera i pobrać je na nowo, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 wszystko robiłem nawet z suportem mta się kontaktowałem i prawdopodobnie albo błąd aktualizacji mta bądź z serwera spora ilość osób takie cos ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) z tego co sie dowiedzialem nowa wersja gry ma problem z wczytywaniem modeli na serverze dlatego prawdopodobnie nie wczytuje mi i dlatego nie moge sie zalogowac tutaj taki chlop z mta suport napisal https://imgur.com/a/JFVbw0U Edytowane 2 Lipca 2024 przez Fuksi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuksi Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Z tego co się dowiedziałem od admina mta suport ze moje mta po aktualizacji nie przekazuje kliknięcia w zaloguj i musze prawdopodobnie czekać na nową aktualizację bądź na dalszy rozwój sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Widziałem Cię na serwerze przed przerwą, czyli problem rozwiązany. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi