YoungLewy Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Buguje mi się HUD pod F5 (nie widać np. osiągnięć, moich pojazdów), tak samo buguje mi sie HUD na truskawkach bo interfejs z tym gostkiem pokazuje mi sie w lewym górnym rogu ekranu i na czuja muszę klikać myszką żeby nacelować np. na sprzedaż truskawek), buguje mi się też HUD na giełdzie bo jak klikne E przy pojeździe to nic mi się nie pokazuje oprócz cofnij, i na serwisancie mi się nie pokazują literki które muszę kliknąć, same kwadraciki puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajSpokuj Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Tak, pozycjonowanie, interfejs, skalowanie czcionek do naprawienia. Nawet na oknie handlu tragicznie to wygląda. Ludzie grają na różnych rozdziałkach, na laptopach starszych. Rozumiem że też są inne ważne rzeczy do naprawienia. Ale jednak ta kwestia potrafi irytować i momentami odpycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21wafelek Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 za malo vramu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungLewy Opublikowano 16 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 10 godzin temu, 21wafelek napisał(a): za malo vramu masz ale co ma mało vramu jak na innych serwerach normalnie działa? Pisałem ze skrypterami na oficjalnym discordzie MTA i pisali że to wina kodu, a nie mojego komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21wafelek Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 daj ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Błąd został naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi