BaKuSiEk Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 (edytowane) Nick: BaKuSiEk Nick oskarżonego: FraneQGM Powód skargi: Działanie na niekorzyść serwera Data zdarzenia: 30.06.2024 od godziny 16 do godziny 18 (cała premia) Opis sytuacji: Po 1. Od samego początku FraneQGM kickował ludzi podczas premii za skracanie (po kicku dawał prawko) powołując się na swoje kochane KRD ponieważ jest punkt w regulaminie w którym jest napisane 4. Obowiązuje nakaz przestrzegania Kodeksu Ruchu Drogowego. No i spoko gdyby to się stosowało do wszystkiego a nie tylko do wyrywnego "skracania" skoro nikomu to nie przeszkadza a ludzie potrafią w siebie wjechać, potem przeprosić i pojechać dalej to kolega Franeq potrafi przyjść i Cię kickować/warnować nawet bez żadnego reporta co dla mnie jest kompletnie bez sensu. Po 2. W jaki sposób Twoim zdaniem kick to kara? Oczywiście, że nie napiszę skargi od kicka bo to nie jest żadna kara po prostu się dziwię, że jesteś takim poczutym gościem i nie potrafisz zluzować w momencie, kiedy większość ludzi Ci piszę, żebyś zluzował jak ludzie sobie cisną na premii i próbują sobie zarobić. Po 3. Serio ktoś Ci musi zwrócić uwagę z wyżej postawionych osób w administracji żebyś zobaczył, że to co robisz jest po prostu szkodliwe? Myślenie nie boli a każdy na czacie pisał sobie #FRANEKOUT (uwaga to nie jest aprobata do tego co robiłeś). Moim i nie tylko moim zdaniem Twoje zachowanie jest okropne względem graczy, którzy chcą sobie pograć i w momencie kiedy jest tylu graczy powinieneś sobie stonować. Po 4. Wytłumacz mi w jaki sposób komukolwiek zaszkodziłem skróceniem na tym filmiku? Jeśli aż tak bardzo chcecie stosować się do KRD to zacznijcie dawać kary za -jazdę pojazdem pod prąd -jazdę uszkodzonym pojazdem -przekraczanie prędkości -nie stosowanie się do ogólnych zasad ruchu drogowego A tutaj klip gdzie dostałem kicka: https://streamable.com/d5ztt6 Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu dochodzą do fundamentalnej konkluzji - Franeq po prostu nie nadaję się do interakcji z ludźmi ponieważ nie potrafi zachować się jak człowiek względem drugiego człowieka. Dowody: Zostały wstawione wyżej pozdro Edytowane 30 Czerwca 2024 przez BaKuSiEk 17 10 9 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Jednym z zadaniem administracji jest pilnowanie porządku na serwerze. Skracając lub skacząc narażasz innych kierowców na niebezpieczeństwo. Moderator robił to co należy do jego obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi