kielu Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Siema z tej strony kiełu! a dzisiaj przychodzę do was z poradnikiem/materiałem który jest skierowany dla nowych osób które mogą nie wiedzieć o nie których rzeczach które są już publiczne. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ WSZYSTKIE INFORMACJE POKAZANE W TYM PORADNIKU SĄ PUBLICZNĘ I SĄ ONE POZYSKANE Z KANAŁU "TheSzef" Z MATERIAŁU POD TYTUŁEM "NOWY NAJLEPSZY SERWER na MTA?" LINK PONIŻEJ! | \/ Spoiler _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ W MOIM MATERIALE POKAZAŁEM RÓŻNE LOKALIZACJE MIEJSC TYPU, PRACE, GIEŁDA, SALONY I WIELE WIĘCEJ. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ TEN PORADNIK ZOSTAŁ STWORZONY DLATEGO ŻE OSOBY OGLĄDAJĄCE FILM THESZEFA NIE ZWRÓCIŁO UWAGI NA NAPRAWDĘ WAŻNE ASPEKTY KTÓRE MOGĄ SIĘ PRZYDAĆ NOWYM GRACZOM PRZED STARTEM, PAMIĘTAJMY RÓWNIEŻ ŻE WSZYSTKO CO JEST NA FILMIE THESZEFA JEST W WERSJI BETA I DUŻO SIĘ MOŻE DO MOMENTU STARTU ZMIENIĆ WIEM RÓWNIEŻ ŻE FILM BYŁ NAGRYWANY 5 KWIETNIA 2024 ROKU. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ MAM NADZIEJE ŻE SAM PORADNIK WAM SIĘ SPODOBAŁ, A JEŚLI TAK TO MOŻECIE ZOSTAWIĆ COŚ OD SIEBIE POD POSTEM! MAM RÓWNIEŻ NADZIEJE ŻE SAM PORADNIK PRZYDA SIĘ WAM NA SAM START SERWERA! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ LINK DO MOJEGO MATERIAŁU! 2 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwasieK Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Sigma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PemaR Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 elegancko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubarson Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Oglądałem, bardzo dobry materiał! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 dobry materiał, szacun za research 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) Dobra robota Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez Puchatek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adwen Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Elegancko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan656 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuaal Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.davvy Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Trroche Sie przycinasz i za duzo "ee" "ee" Ale fajnie sie ogląda! Trzymam kciuki za Dalszy rózwój mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zamykam, z racji malejącego zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi