KondeR Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Szanowni gracze, dziękujemy wszystkim za tak ogromne zainteresowanie rekrutacją, albowiem wpłynęło do nas aż ponad 50 podań, co przewyższyło nasze oczekiwania. Mimo wszystko nie mogliśmy przyjąć wszystkich kandydatów, więc jeżeli nie znalazłeś się na liście poniżej - nie przejmuj się, w przyszłości będą jeszcze okazje na inne stanowiska! Dla ciekawskich, pod uwagę braliśmy takie czynniki jak: doświadczenie, jakość podania, aktywność, czy chociażby wkład w serwer. Lista graczy, którzy otrzymali szansę: @Kivi @Rick @yeew @QuDly_. @Doman @AmeLem @_PeMaR_ @an0mx @KwasieK @Speciarz @Puchatek. @FraneQGM @Props @zwia Gratulacje! Przyjęci kandydaci mają obowiązek stawić się na spotkanie w dniu 20.04.2024 (tj. sobota) o godzinie 18:00 na pierwszym kanale głosowym na serwerze discord. Prosimy o potwierdzenie swojej obecności, wypełniając poniższy wzór: Cytat Identyfikator discord: Obecność na spotkaniu: <tak/nie - podaj powód swojej nieobecności> Coś od siebie: <opcjonalne> Osoby które nie wypowiedzą się do czasu rozpoczęcia spotkania, utracą swoją szansę. W temacie mogą wypowiedzieć się jedynie osoby które otrzymały szansę. 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmeLem Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: amelem Obecność na spotkaniu: nie - wizyta lekarska której oczekiwałam przez pół roku Coś od siebie: Dziękuję za szansę, i proszę o wybaczenie mojej nieobecności. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PemaR Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: _pemar_ Obecność na spotkaniu: 50/50, raczej nie, bo na urodziny jade a nie wiem czy bede do 17:30 czy np 20:00 Coś od siebie: Dziękuje za szanse i postaram się być na spotkaniu, bo czekałem i czekałem na taką szanse 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Identyfikator discord: franeqgm Obecność na spotkaniu: tak Coś od siebie: Dzieki za szanse Edytowane 20 Kwietnia przez FraneQGM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwasieK Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: kwasiek Obecność na spotkaniu: tak Coś od siebie: dziękuje za szasne 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: puchacz._. Obecność na spotkaniu: prawdopodobnie nie - będę poza domem (jeśli się coś zmieni to będę) Coś od siebie: thx za szansę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: d0m4n Obecność na spotkaniu: Na 99% będe. Coś od siebie: Dziękuje za zaufanie, oraz danie mi szansy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuDly_. Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: w_skrocie_. Obecność na spotkaniu: będę Coś od siebie: Dzięki, jaram się niezmiernie do zoba 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwia Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: alfaegotop (ID: 739202970993819749) Obecność na spotkaniu: Tak Coś od siebie: Dziękuję za szansę, mam nadzieję, iż spełnię oczekiwania co do mojej postawy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Props Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: propsuwagituwa Obecność na spotkaniu: Niestety nie dam rady, od jutra aż do poniedziałku mnie nie ma. Jeśli byłaby możliwość ugadać się na inną datę. Coś od siebie: dziękuję bardzo za szansę! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeew Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Identyfikator discord: yeewik Obecność na spotkaniu: tak Coś od siebie: https://streamable.com/xzpbfp 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kivi Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Identyfikator discord: tarvicz Obecność na spotkaniu: tak Coś od siebie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Identyfikator discord: zobaczymynagali Obecność na spotkaniu: Tak Coś od siebie: Dziękuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rick Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia dentyfikator discord: ricklua Obecność na spotkaniu: Postaram się dotrzeć Coś od siebie: Zajeżdżę wam system prawa jazdy na śmierć a truskawki będą mieć traumę do kolejnego sezonu zbiorów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Spotkanie się odbyło. Jeszcze raz gratulujemy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi