AmirDyhorowskiSir Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Witam, ostatnio mi się zepsuł system na komputerze na którym wcześniej grałem na serwerze, zrobiłem format dysku i teraz nie mogę się zalogować bo czy rejestrowaniu się pomyliłem literę w haśle i teraz nie mogę się zalogować. I czy mógł by mi ktoś pomóc z tym??? (Nie zrobiłem synchronizacji z forum, ale pamiętam uid konta. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Tu jest mój ss zrobiony 5dni temu kiedy zebrałem wszystkie znajdki. Mam nadzieje że ten ss wystarczy żeby potwierdzić to że jest to moje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2024 przez Dyhory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Pomoże mi ktoś w końcu? bo czekam już parę dni a nikt nic nie odpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgrando Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 @KondeR leniu zrób coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 @Dyhory podeślij mi te screeny jeszcze raz w prywatnej wiadomości na discordzie (kdrxxx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 @KondeR Już ci wysłałem screeny z mojej gry na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Napisz do mnie jeszcze raz w prywatnej wiadomości na discordzie w celu odzyskania konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Sprawa została dawno rozwiązana. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi