Pan_neeliX Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Nick: neeliX 155PID Powód zabrania prawa jazdy: Celowy Taran Czas trwania: 24H Opis zdarzenia: Jechałem przez tunel w sf i staranowałem eatsa. Coś od siebie: Na codzień nie taranuje nikogo dziś sie tak zdarzyło ponieważ nerwy we mnie sie skumulowały ponieważ niektórzy ludzie specjalnie zaciągają reczny i nie dają dojść do punktu na pracy serwisu oraz taranują wszystko co sie da nie raz miałem sytuacje że na punkcie koło palasides nie miałem ręcznego i mi furke do samego dołu staranowali. Jestem graczem który nie może niestety tryhardować ponieważ mam 20 lat i pracuje w tygodniu od 6 do 16 najczęściej i w soboty 6/8h. Uwielbiam grać na tym serwerze aczkolwiek jest mega uciążliwe to że nie ma ghosta na pracach no i dziś są tego skutki jak otoczenie wpływa na człowieka naprawde już wiele wytrzymałem tych taranów lecz dziś już nie miałem nerwów na wodzy i wyszło jak wyszło z mojej strony przepraszam tego gracza oraz komina za zbędne zajmowanie czasu. Pozdrawiam i liczę na to że uda się coś z tym zrobić PS: Pisałem propozycje pare dni temu o ghosta na pracach do KondeR'a https://imgur.com/51BrhP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komin Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi