.davvy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) s Edytowane 29 Czerwca 2024 przez .davvy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzioo Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 nie no sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Lekko wylecę ze swoim zboczeniem zawodowym xD Trochę tekstów napisałem w swoim życiu i ten tekst najlepszy nie jest. Strasznie banalne rymy, które każdy by napisał. Polecam na przyszłość pójść bardziej w niedokładne itp. Nie siedzi mi tu też trochę mix, jakiś dziwny jest, ewentualnie mogę mieć takie wrażenie przez to, że AI brzmi strasznie robotycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi