Szysu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Nick: Szysu Powód zbanowania: wyjasnij cos na forum Czas trwania: 999d Opis zdarzenia: chuj wie ocb typkowi sie wjebali na konto rozmawialem z nim ogarnelismy sprawe i dostalem bana Coś od siebie: idk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Wyjaśnij logowania na te konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 to nie moja sprawka ktos inny musial to zrobic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Czyli nie masz zamiaru się przyznać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 38 minut temu, KondeR napisał(a): Czyli nie masz zamiaru się przyznać? ale do czego sie mam przyznac jak sie nikomu nie wpierdolilem na konto co wy myslicie ze serial mam zmienny czy jak xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi