Huberto Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Nick: Huberto Nick oskarżonego: TheHaxowy Powód skargi: Wprowadzanie graczy w błąd. Data zdarzenia: 28.06.2024 22;15 Opis sytuacji: Braciak sprawdzal NS fury, i powiedzial ze clubik 1400 id to 1ns, wprowadza graczy w blad i jeszcze mysli ze ma racje X D co on robi na supporterze, nie mam pojecia Dowody: https://imgur.com/a/FcqQgw1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxowy Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Hej, gdybyś został i poczekał na rozwój sytuacji zamiast odejść bez efektu końcowego całej sprawy, wiedziałbyś, że specjalnie poprosiłem mojego kolegę @TenVineeK żeby na chwilkę się do mnie przeteleportował i również to sprawdził, najwidoczniej coś u mnie się zbugowało, dlatego też poprosiłem drugiego członka Administracji o sprawdzenie pojazdu. Gracz został poinformowany już rzeczywistym numerem swojego auta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Pomyłka supportera nastąpiła z mojej winy - komendę którą wpisał Haxowy, była zepsuta i zwracała zły wynik. Supporter otrzymał już informację o działającej komendzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi