OzzyBaby Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Nick: OzzyBaby Powód wyciszenia: BK w wiadomości prywatnej do innego gracza Czas trwania: 1 dzień Opis zdarzenia: Pracując w pracy dorywczej jako serwisant zostałem z vdm-owany a następnie gracz serwera wepchnął moje służbowe auto do oceanu z którego już go nie wyciągnąłem. W następstwie pod wpływem emocji postanowiłem wysłać wiadomość prywatną do tego użytkownika z niecenzuralnymi słowami. Coś od siebie: Bardzo żałuję tego czynu ponieważ nic on nie wniósł do mojej rozgrywki a tylko mogłem sprawić komuś przykrość. Z reguły jestem osobą z wysoką kulturą wypowiedzi lecz w tej sytuacji emocje wzięły górę. Wiem że było to niestosowne zachowanie i więcej takie zachowanie z mojej strony się nie powtórzy. Bardzo żałuję tej wiadomości i mojego nietaktownego zachowania. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Przepraszam i wyrażam skruchę. OzzyBaby Edytowane 28 Czerwca przez OzzyBaby poprawa litery 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenVineeK Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Witam, chciałbym przeprosić że odpisuje już po zakończeniu się kary, miałem do załatwienia sprawy prywatne. Mam nadzieję że nie spotkamy się więcej w takiej sytuacji. Jako że już kara się odbyła wniosek zostanie zamknięty. Pozdrawiam i życzę miłej rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi