Szalas23 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Nick: Szalas23 Powód zbanowania: Oszukiwanie graczy Czas trwania: perm Opis zdarzenia: Oszukiwałem osoby na handlu przez błąd serwera Coś od siebie: Wczoraj wraz z graczem Ku4a byliśmy u gracza Jarek123 konkretnie popiliśmy przy okazji zażyliśmy jakieś dziwne grzybki i troszkę nam się poprzestawiało w głowie. Wróciłem do domu i wykorzystaliśmy błąd serwera i oszukaliśmy paru graczy. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Bardzo zależy mi, żeby grać na tym serwerze jest on na prawdę super, dawno nie czułem takiej radości z gry na platformie MTA. Obiecuje, że już nigdy tak nie zrobię. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Kara nie zostanie zdjęta, ostrzegałem was, a wy dalej to robiliście, nie potrzebujemy szkodników na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi