kubunio12345 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca PID: 93 Nick oskarżonego: Ziomal97 Data zdarzenia: 27.06.2024 (dosłownie przed chwilą) Powód napisania skargi: Gracz oszukał mnie podczas wymiany na kwotę 9k $ Opis sytuacji: Miałem sprzedać graczowi 800pp za kwotę 10k$, przy wymianie ewidentnie jest błąd. Zaakceptowałem kwote 10k$ po czym gracz zmienił kwote na 1k$ i zatwierdził wymianę. Dowody: Niestety nie mam powtórki aczkolwiek wszystko jest w logach Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/uDWCKFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Gracz ma 24 godziny na zwrot gotówki, inaczej zostanie ukarany banem. @kubunio12345 proszę o potwierdzenie gdy otrzymasz środki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Zamykam, wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydziu Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi