Skocz do zawartości

Skarga na Minotaur

Ricky

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Firefly
Nick oskarżonego: Minotaur 
Powód skargi: Niepodstawne odrzucenie apelacji
Data zdarzenia: 26.06.2024 23:19
Opis sytuacji: Napisałem w sobote apelacje jeszcze gdy nie było wzoru, bana mi nałożył KondeR który tą apelacje kompletnie zlał xD, nagle się dowiaduje że został dodany wzór a moja apelacja została odrzucona ze względu na jego brak, w jaki sposób ja miałem napisać apelacje zgodnie ze wzorem którego nie było xD
Dowody: https://solarisrpg.pl/topic/405-ban-firefly-konder/#comment-4794
image.png?ex=667ecad2&is=667d7952&hm=08b
IMG_20240624_055434.png?ex=667ecad2&is=6
(Zdjęcie zrobione 4 dni temu)
Skargę piszę w imieniu osoby wyżej, z racji iż ona nie ma dostępu.

• Wow! 1

No dobra, ale dalej można po prostu napisać nową apelację wg wzoru. Na prawdę musimy tracić czas na skargę o taką błahostkę? 10 razy byś już napisał nową apelację w tym czasie. Szczególnie, że 3/5 tego wzoru to rzeczy, które możesz wpisać w sekundę, a dokładny opis sytuacji masz zawarty w tej odrzuconej z powodu braku wzoru apelacji. Czyli masz 4/5 apelacji uzupełnione i wystarczy tylko dopisać ostatni punkt czyli "Coś od siebie".

Edytowane przez Minotaur

Myslę że jako administrator powinieneś znać zasadę lex retro non agit, i tym samym nie powinieneś odrzucać mojej apelacji. Na starcie serwera nawet nie było regulaminu. Moim zdaniem ban za spamowanie znajomym to błahostka, a skoro zostałem ukarany za coś takiego w tak wysokim wymiarze to oczekuje tego samego względem Ciebie. 

• Lubię to! 1
  • Super! 2

• KondeR zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...