Akvez Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Hej! Postanowiłem udostępnić mapę znajdziek, ponieważ Gracze handlują nią [KLIKNIJ, TUTAJ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klozet Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Mapa graczy, a ty robisz z tego film 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 3 minuty temu, Klozet napisał(a): Mapa graczy, a ty robisz z tego film Udostępniłem dlatego, że Gracze ją sprzedają. Dodałem tam autorów mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Mega słabo z twojej strony, robisz film na tiktoku, żeby podbić sobie wyświetlenia konta, zamiast wrzucić po prostu screena NIE SWOJEJ mapy w temacie na forum. Wyżej piszesz, że dodałeś autorów mapy - pytanie gdzie? Nie wspomniałeś nigdzie o autorach tej mapki, a podpisujesz się pod nią jakbyś sam ją zrobił i liczysz na zebranie pochwał za czyjąś prace. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex* Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 38 minut temu, Endi napisał(a): Mega słabo z twojej strony, robisz film na tiktoku, żeby podbić sobie wyświetlenia konta, zamiast wrzucić po prostu screena NIE SWOJEJ mapy w temacie na forum. Wyżej piszesz, że dodałeś autorów mapy - pytanie gdzie? Nie wspomniałeś nigdzie o autorach tej mapki, a podpisujesz się pod nią jakbyś sam ją zrobił i liczysz na zebranie pochwał za czyjąś prace. Gorsze jest jej sprzedawanie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 6 godzin temu, Endi napisał(a): Mega słabo z twojej strony, robisz film na tiktoku, żeby podbić sobie wyświetlenia konta, zamiast wrzucić po prostu screena NIE SWOJEJ mapy w temacie na forum. Wyżej piszesz, że dodałeś autorów mapy - pytanie gdzie? Nie wspomniałeś nigdzie o autorach tej mapki, a podpisujesz się pod nią jakbyś sam ją zrobił i liczysz na zebranie pochwał za czyjąś prace. W komentarzu jest napisane. Nigdzie nie powiedziałem, że ja ją zrobiłem tylko że udostępniłem. Więc najpierw się do informuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzioo Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 No i sigma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp1k Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ludzie narzekają na każdym możliwym kroku, nikomu nigdy nie idzie dogodzić XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmb Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 git mapka dla tych co nie mają mapki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_Zul Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Idź rób dalej tego swojego pseudola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Godzinę temu, Mietek_Zul napisał(a): Idź rób dalej tego swojego pseudola Cóż za rozbudowana wypowiedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuleczkaA. Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Kiedy następny odcinek proszę o odcinek pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 28.06.2024 o 15:58, BuleczkaA. napisał(a): Kiedy następny odcinek proszę o odcinek pozdro Jutro prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Brak aktywności od dłuższego czasu, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi