Skocz do zawartości

Mapa znajdziek

Akvez

Rekomendowane odpowiedzi

Mega słabo z twojej strony, robisz film na tiktoku, żeby podbić sobie wyświetlenia konta, zamiast wrzucić po prostu screena NIE SWOJEJ mapy w temacie na forum.
Wyżej piszesz, że dodałeś autorów mapy - pytanie gdzie? Nie wspomniałeś nigdzie o autorach tej mapki, a podpisujesz się pod nią jakbyś sam ją zrobił i liczysz na zebranie pochwał za czyjąś prace.  

• Ha ha 1

38 minut temu, Endi napisał(a):

Mega słabo z twojej strony, robisz film na tiktoku, żeby podbić sobie wyświetlenia konta, zamiast wrzucić po prostu screena NIE SWOJEJ mapy w temacie na forum.
Wyżej piszesz, że dodałeś autorów mapy - pytanie gdzie? Nie wspomniałeś nigdzie o autorach tej mapki, a podpisujesz się pod nią jakbyś sam ją zrobił i liczysz na zebranie pochwał za czyjąś prace.  

Gorsze jest jej sprzedawanie XD

• Super! 1

6 godzin temu, Endi napisał(a):

W komentarzu 🫡 jest napisane. Nigdzie nie powiedziałem, że ja ją zrobiłem tylko że udostępniłem. Więc najpierw się do informuj.

• 6 miesięcy temu...
  • Minotaur zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...