.davvy Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Siemaneczko Początkowo miałem posta owego nie tworzyć, ale jednakże przemyślałem sytuacje i zrobiłem. Mam do pokazania wam loga Frakcyjne, które udało mi się stworzyć (po raz drugi w życiu). MILE widziana ocenka + Reakcja! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klozet Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 To logo SAPD za bardzo odbiega stylistyka od pozostałych, a tak gitezz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Fajnie wykonane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp1k Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 ładne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREME Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Bardzo fajne wykonanie, tylko jak kolega wyżej, to logo Police Department odbiega od dwóch pozostałych, co oczywiście nie zmienia, że jest to dobra robota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolenx Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Podoba mi się styl i wykonanie, dobra robota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper776 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Bardzo ładne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmb Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Ładnie wykonane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Bardzo ładne loga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluefaceb4by Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 na tym sapd to taki napis hwdp powinien byc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 7 minut temu, bluefaceb4by napisał(a): na tym sapd to taki napis hwdp powinien byc Zgadzam się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mersiaczek. Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Bardzo fajną grafika minimalistyczna, przyjemna dla oka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryjek Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Za wyjatkiem SAPD, na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destruktor Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 W dniu 26.06.2024 o 18:11, Klozet napisał(a): To logo SAPD za bardzo odbiega stylistyka od pozostałych, a tak gitezz To nie jest logo SAPD, a Komisji Frakcyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klozet Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 2 godziny temu, Destruktor napisał(a): To nie jest logo SAPD, a Komisji Frakcyjnej Tam nawet na logo jest napisane "SAPD" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko.bln Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XylerXR Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Spoko, ładnie wygląda aczkolwiek logo SAPD bardziej kojarzy mi się z logiem jakiegoś sądu aniżeli policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FezuX Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Brak aktywności od paru miesięcy, zamykam i przenoszę do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi