cxzbv666 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 (edytowane) Nick: cxzbv666 Nick oskarżonego: @FraneQGM Powód skargi: Długi czas oczekiwania na przyjęcie zgłoszenia, lekceważenie graczy, brak znajomości głównych miejsc na mapie jako supporter etc. Data zdarzenia: 25.06.2024 |14:15 Opis sytuacji: No to wszedłem sobie na serwer elegancko cn, klikam sobie taba przewijam patrzę czy jest jakaś administracja no i była to napisałem zgłoszenie o treści "gdzie mogę zmienić skina" czy coś w tym stylu. Czekam prawie minutę, mówię sobie "no przecież była administracja" to zaczynam spamić tym zgłoszeniem by zostało przyjęte. Wysłałem je dokładnie 6 razy co przedstawię w logach poniżej, poczym dostałem ostrzeżenie o treści "nie spam". Po dostaniu ostrzeżenia napisałem do "supporta" wiadomości o treści "to przyjmij rapsa" "a nie się op1erdalasz". Następnie po tej wiadomości dostałem ostrzeżenie o treści "kultury" aż w końcu łaskawie pan "supporter" przyjął moje zgłoszenie ale i tak na szczegółową odpowiedź czekałem 3 minuty od napisania zgłoszenia. Moim zdaniem to coś (inaczej go nie można nazwać) nie powinien pomagać graczom. Upoważniam również @cheerry do wypowiedzenia się w skardze, ponieważ z tego co się dowiedziałem nie tylko ja miałem taką sytuację z przyjmowaniem reportów przez tego supportera. Dowody: https://imgur.com/1MQE14A Edytowane 25 Czerwca 2024 przez cxzbv666 1 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Obecnie mamy niewystarczającą ilość członków ekipy na tak wiele otrzymywanych zgłoszeń na serwerze. Support robił to co mógł. Skargę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi