swagsosa187 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 (edytowane) no w skrocie to kampilem na wypatrzony domek od 17;40 z dwoma ziomkami, zrespily sie do jednego domku dwa blipy z jakiegos powodu, udalo mi sie zakupic domek co jest w logach serwera + pobralo mi oczywiscie pieniadze za niego PO czym następuje network trouble i caly system kupowania sie resetuje, kupil go jakis supporter franek czy jakos tak, spedzilem 50min jakos na kampieniu na domek ktory kupilem pobralo mi pieniadze a nalezy do kogos innego Xd w tym czasie to bym 9k zrobil dodatkowe, licze na spoko rekompensate i radze wprowadzac wieksze aktualizacje w nocy przy zamknietym serwerze, w dzien za duzo problemow i szkoda nerwow ludzi pzdr Edytowane 24 Czerwca 2024 przez swagsosa187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Pieniądze zostały zwrócone na konto bankowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi