ksywa.com* Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Witam, zacznę od tego, że mój nick to krzysztofpaliwoda, i chciałbym trochę oczyścić swój wizerunek. Mianowicie to zostałem zbanowany na okres 30 dni, za oszustwo finansowe. Lecz nie miałem w planach takowego gracza oszukać. Sprawa wygląda następująco; postanowiłem nieco dorobić sobie, więc zaoferowałem graczowi, że kupie mu 500pp, w zamian za gotówkę na serwerze, transakcja miała wyglądać tak, że on mi zrobi streama na discordzie jak kupuje punkty premium, a ja podaje mu kod BLIK. Aczkolwiek przeliczyłem się i nie miałem tylu pieniędzy na koncie, więc powiedziałem mu podczas rozmowy głosowej, że muszę pilnie wyjść w pewno miejsce i po drodze wpłacę pieniądze i ponownie wykonamy transakcję, ale ten Pan okazał się chytrą osobą i podał mnie do skarbówki (czyt. administracji), i po dosłownie dwóch minutach na serwerze zostałem ukarany banem. Wytłumaczyłem ww. administratorowi w wiadomości prywatnej co i jak, skierował mnie tu i dlatego to pisze. Dzięki za przeczytanie. Proponuje o zdjęcie mi kary, ja grzecznie przeproszę "oszukanego" gracza oraz w ciągu godziny oddam pieniądze, które stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Dobra, dostaniesz ub, tylko muszę napisać wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi