.davvy Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Cześć, Dnia dzisiejszego zdobyłem 15 poziom, więc pomyślałem ze zrobie prawko i zaczne prace na Andreas Eats. Problemem stało się to, że jak już zdałem i poszedlem do notej pracy to nie moglem pracowac. Pod F5 zrobilem refresh i nie zaliczylo mi prawka. "mam zdane tylko podobono B". Jak chce powtórzyć prawko to nie moge bo mam juz niby zdane! Prosze kogoś z RCON o ogarnięcie sprawy jakoś. Stracilem na prawko tysiaka, więc no chciałbym to jakoś albo te prawko dostac albo jakoś to naprawić. Edytowane 23 Czerwca 2024 przez .dnt_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Czy sprawdzałeś Licencje po reconnect? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.davvy Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Załatwione. Do Zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Sprawa ogarnięta. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi