PanteonKing Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Wtam Jako gracz, który prowadził sobie spokojną gierkę chcę powiedzieć, że poczułem się gorzej traktowany tym banem na 5 godzin ponieważ gracze, tacy sami jak ja obrażali mnie tak samo. Było mi z tego powodu bardzo smutno i prawie doprowadzili mnie do płaczu. Powiedziałem o tym mamie, że taka jest sytuacja i mnie pocieszyła, i powiedziała żebym napisał apelacje bo nie może być takiego traktowania. Nie dość że dostałem bana to jeszcze na początku gry był dopiero mute, który też był niesprawiedliwy bo admin nie zmutował wszystkich uczestniczących w wyzywaniu tylko samego mnie, który musiał się bronić przed 6 atakującymi. Oczekuje unbana, nie będę już wchodził w żadne dyskusje, skoro za kazdym razem kończą one się wyzwiskami jakiś graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Apelacje akceptuje z powodu, że mute został już naprawiony, następnym razem proszę o zachowanie spokoju i nie wyzywanie innych. Po unbanie otrzymasz zasłużonego muta na 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi