AndrzejTrytytka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Siemka, jest problem z zalogowaniem. Generalnie to wpisuje nick, 2x hasło i akceptuje regulamin, próbuję się zarejestrować i tylko pokazują się, co chwile na zmiane 3 kropki i nic się nie dzieje, a jak klikam ponownie to pisze odczekaj chwilę..! prosił bym o pomoc, lub nawet sprawdzenia czy coś mi sie z kontem nie zwaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Czy problem nadal występuje? Błąd mógł być spowodowany wysokim obciążeniem serwera podczas startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 mam ten sam problem i nadal nie moge sie zalogowac mimo ze juz jeden dzien po starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.O. Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Odznaczcie opcje zapamiętywania usuńcie hasło oraz login i wpiszcie go ponowie samodzielnie, dużo raz pomagało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 ale ja sie nie moge zarejestrowac nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Spróbuj zalogować się z tymi danymi, może utworzyłeś już wcześniej konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BucketMeister Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 mam ten sam problem od startu, nadal nie moge sie zarejestrowac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Czy problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi