21wafelek Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Od kilku lat na MTA jest błąd związany z crashowaniem się gry po zmianie okna (ALT-TAB), więc dziś pokaże jak to naprawić. Sposobu nie wymyśliłem ja, podpatrzyłem go z youtube. Pierwszym krokiem w rozwiązaniu problemu jest przejście do właściwości MTA. W tym celu: Znajdź ikonę MTA na swoim pulpicie lub w menu start. Kliknij na nią prawym przyciskiem myszy. Z rozwijanego menu wybierz opcję „Właściwości”. Przejdź do Zakładki „Zgodność” W zakładce „Zgodność” znajdź opcję „Wyłącz optymalizacje pełnoekranowe”. Zaznacz tę opcję i zastosuj zmiany. W razie potrzeby zostawiam link do filmiku na youtube w którym jest przedstawione rozwiązanie tego problemu. https://www.youtube.com/watch?v=h0qenVu9tV0 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zamykam, dobra robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi