.davvy Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Siemaneczko. Skacząc po forum, zauważyłem ze nie ma Zarządu Solaris News, i jakoś postanowiłem stworzyć na szybko logo które jako tako wygląda,! Jeżeli Zarząd będzie zainteresowany, chętnie go oddam w dobre ręce Logo bez Znaku wyśle na priv!: ) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racz3k Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 całkiem fajne, pozdrawiam cieplutko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIOMEK1452 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 mi tam sie te logo podoba 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Na pewno lepsze niż tamto co jest XD Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Puchatek. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiceX Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Świetnie wygląda oby tak dalej 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easty. Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Logo wręcz bardzo fajne 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuaal Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Kozacko to wygląda, fajnie jakby było wykorzystane 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenVineeK Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 No elegancko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmb Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Bardzo ładne logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migg Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Ładne logo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Brak aktywności od paru miesięcy, zamykam i przenoszę do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi