.davvy Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) Siemaneczko Ludziska Mam na imię Kacper i od jakiegoś czasu zajmuję się grafiką. Tworzenie obrazów to dla mnie nie tylko hobby, ale również sposób na wyrażenie siebie i swoich emocji. Każda z moich prac ma swoją historię i jest wynikiem wielu godzin pracy, eksperymentów oraz inspiracji, które czerpię z otaczającego mnie świata. Dziś chciałbym podzielić się z Wami kilkoma moimi grafikami. Każda z nich jest dla mnie wyjątkowa i mam nadzieję, że również Wam przypadną do gustu. W swoich pracach staram się łączyć różne techniki i style, aby stworzyć coś unikalnego i niepowtarzalnego. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie komentarze, opinie i sugestie. Wasze zdanie jest dla mnie niezwykle ważne, ponieważ pomaga mi się rozwijać i doskonalić swoje umiejętności. Jeśli macie jakieś pytania dotyczące mojej twórczości, chętnie na nie odpowiem. Zapraszam do oglądania i dzielenia się swoimi wrażeniami! ------------------------------------------------------------------------ NACIŚNIJ TUTAJ! ------------------------------------------------------------------------ Edytowane 29 Czerwca 2024 przez .davvy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Coś nie coś potrafisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.davvy Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 W dniu 30.05.2024 o 08:40, Puchatek. napisał(a): Coś nie coś potrafisz Ja sie nie chwale, ja mam talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiceX Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Świetnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easty. Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Ogólnie patrząc na te grafiki są one bardzo fajne Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Xadles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuaal Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Podoba się jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenVineeK Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dobra robota! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
82LAHCIM Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Świetne prace Mogę prosić o Twojego Discorda? Chciałbym skontaktować się w pewnej sprawie Edytowane 23 Czerwca 2024 przez 82LAHCIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Bardzo ładne, zarówno grafiki jak i mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmb Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Bardzo ładne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migg Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Link nie działa jak coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.davvy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 10 godzin temu, Migg napisał(a): Link nie działa jak coś Poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp1k Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 super fajne! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Spoczko prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko.bln Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Ładne podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Tworzysz również grafiki dla graczy za gotówkę serwerową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko.bln Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 W dniu 8.09.2024 o 03:30, Pakos napisał(a): Tworzysz również grafiki dla graczy za gotówkę serwerową? Nie wiem ale to już chyba w regulaminie jest punkt że nie można tak handlować czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Brak aktywności od paru miesięcy, zamykam i przenoszę do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi