Skocz do zawartości

[Skarga przyjęta]Skarga na kakalko & 21wafelek

DJ_Gabrys

Rekomendowane odpowiedzi

PID: 847
Nick oskarżonego: @kakalko @21wafelek
Data zdarzenia: 22.02.2025
Powód napisania skargi: Panowie sobie szukają zaczepki. Ogólnie też przepraszam, ale poniosły mnie emocje, a dzisiaj akurat w domu z siostrami nie miałem lekko... (Melisa nie pomogła)
Opis sytuacji: W skrócie to panowie zaczęli mnie znikąd wyzywać i dałem się im sprowokować.
Dowody: jedynie Logi (spróbuję to w miarę ogarnąć żeby bałaganu nie było.)

[3] DJ_Gabrys: XDDD [3] DJ_Gabrys: Myślałem, że nie wjedzie [3] DJ_Gabrys: Debilu [1] 21wafelek: co mnie wyzywasz [1] 21wafelek: masz za swoje [3] DJ_Gabrys: no i co robisz cejocie? [4] ukomas: leż  [1] 21wafelek: zamawial pan taxi [14] Award: dzieki bardzo [3] DJ_Gabrys: Tera se pchaj [1] 21wafelek: bieda [3] DJ_Gabrys: Zostaw [3] DJ_Gabrys: Weź tego wafla [1] 21wafelek: przestan [3] DJ_Gabrys: Bo kurde taranuje debil [9] Minotaur: oj joj [1] 21wafelek: bo to ty blokujesz [9] Minotaur: kolego [1] 21wafelek: oj joj [3] DJ_Gabrys: A ty wypychasz na chama [1] 21wafelek: a ty puszczasz muzyke na vc [1] 21wafelek: po warnie [1] 21wafelek: zebys nie puszczal [3] DJ_Gabrys: Jezu skończ płakać [3] DJ_Gabrys: Taki ktoś jak ty powinien już tu dawno bana mieć [3] DJ_Gabrys: Jade stąd [1] 21wafelek: japidi [1] 21wafelek: klipuje ciebie [3] DJ_Gabrys: Bo rzygać się chce [1] 21wafelek: i to co napisales [1] 21wafelek: kacperek v2 [1] 21wafelek: mental G> CHappyPL: ZW dosyc dlugie G> KondeR: oki G> zeamsone: spoko [3] DJ_Gabrys: kurde ręczny ma G> 21wafelek: zbieram petycje na bana dla gabrys dj G> kakalko: podpisuje sie G> DJ_Gabrys: Skleisz sue> G> 21wafelek: prosze sie zglaszac do mnie w wiadomosci prywatnej G> DJ_Gabrys: Zamknij morde G> DJ_Gabrys: Kurde 21wafelek otrzymał(a) zakaz prowadzenia pojazdów od Minotaur: wjazd autem do salonu (2 godzin) G> DJ_Gabrys: Szukasz se zaczepki G> kakalko: garbys ale mu pojechales G> PanBrokul2013PL: panowie po co te nerwy G> DJ_Gabrys: Potem się chłop dziwi że nikt go nie lubi G> DJ_Gabrys: Pokazujesz 21wafelek i kakalko Jak was rodzicie wychowują G> kakalko: report G> DJ_Gabrys: Widać że w rzeczywistości też jesteś zwykłą pi*** >> KondeR [15]: Sory, że mu pocisłem, ale no kurwa mać ile można G> kakalko: garbys ale to ty pierwszy dales za mnei reporta G> DJ_Gabrys: Skleisz sie? G> DJ_Gabrys: Bo ci zaraz jebne z laczka G> kakalko: prawda boli G> DJ_Gabrys: Sklej jape

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wolę im już tyłka na dc nie zawracać bo znowu będę wyzywany, więc ich po prostu pingne. @kakalko@21wafelek

Edytowane przez DJ_Gabrys
ping oskarżonych
  • Ha ha 1

Witam, szanowna Administracja (którą serdecznie pozdrawiam, szczególnie osobę rozpatrującą tą skargę) kazała mi się ogarnąć, a nie chce dostać więcej kar, ponieważ zależy mi na serwerze, co prawda przyznaje się, z początku dzisiaj prowokowałem, aczkolwiek od razu po ostrzeżeniu (WARN) od administracji uspokoiłem się i przestałem, nawet w dowodach widać, że nie zawiniłem niczym, no i tak jak wspominam - po warnie od razu przestałem.

Pozdrawiam,
kakalko.

10 minut temu, 21wafelek napisał(a):

Witam, nie wiem czy czytałeś te logi czy ślepo wstawiłeś, ale nie widzę tam żadnej mojej zaczepki. Jedyne co widzę to liczne wyzwiska w moją stronę oraz innych graczy.

Czytałem... I to nie z 2 razy i nie wrzucaj teraz ściemy 

Teraz, DJ_Gabrys napisał(a):

Ja mogę moją aktualną karę mieć i panowie też dostają muta, albo nikt z nas nie dostaje, a panowie jedynie kopa w tyłek... Ja uprzedzałem, że nie mam humoru.

ja tam cb nie  sprokowalem wiec ziomek chill nikogo tutaj nie oszukasz

Witam Gabrysia oraz administracje, z tych logów nie moge wyczytać żadnych prowokacji oraz wyzwisk z mojej strony. Nie będę również przytaczać słów gabrysia bo po prostu nie szukam sporu. Jedyne co mi sie udało wyczytać to tekst "zbieram petycje na bana dla gabrysia". Wszystko to było jednym wielkim żartem, a życie sie dalej toczy. Wokół nas żyje około 8 miliardów ludzi, dodatkowo żyjemy na planecie której powierzchnia wynosi 510 milionów kilometrów kwadratowych. Jak widać, po takim psikusie wciąż jest szansa na pogodzenie się oraz znalezienie wspólnego wyjścia. Żyjemy w jednym wielkim matrixie, gdzie kazdy z nas interpretuje rzeczywistość na swój sposób. Każdy ma swoj sposób bycia, swoje spojrzenie na świat i sposób wyrażania emocji. W pełni Ciebie rozumiem i twoją złość. Mam nadzieję, że zrozumiałeś to co chciałem przekazać Tobie oraz innym czytającym tą skargę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...