hvzzz Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nick: hvzzz Powód zbanowania: Szkodnik. Czas trwania: 365d Opis zdarzenia: W skrócie to po 2 miesięcznej przerwie technicznej, postanowiłem wejść i zobaczyć co się dzieje, przy czym zwyzywałem już byłego supportera, za co zostałem zbanowany Coś od siebie: Witam, po dość długiej nieobecności chciałbym mieć na nowo dostęp do serwera by móc ponownie cieszyć się rozgrywką na serwerze. Wiem, że moje zachowanie po odejściu z administracji nie było na miejscu, przez co zostałem ukarany, lecz chciałbym obiecać poprawę w swoim zachowaniu. Widzę, że serwer można powiedzieć, że pomału wraca, bo gra coraz więcej osób, dlatego też piszę tą apelację. Jeszcze raz chciałbym przeprosić i obiecać poprawę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Karę będziesz musiał odczekać do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi