Skocz do zawartości

[Odrzucona]Wniosek o zdjęcie kary na kanale Discord kakalko

kakalko.bln

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ciasnykakalek (obecny) | kakalko12 (poprzedni)
Opis zdarzenia: Nie zbytnio pamiętam jedynie co zapamiętałem z tego to, że kogoś obraziłem.
Coś od siebie: Zrozumiałem swój błąd natomiast rozumiem, że to nie jest pierwsza sytuacja tego typu, ale prosiłbym o szanse rozumiem, że ciężko mi zaufać natomiast proszę o szanse.

Edytowane przez ciasny.kakalek
  • Ha ha 2

Szanowny Administratorze RCON Xsardes,

Rozumiem Twój punkt widzenia skierowany w moją stronę, ponieważ nawet w momencie gdy próbuje się postawić na Twoim miejscu, to rozumiem że możesz widzieć mnie jako zwykłego szkodnika ze względu na moje wcześniejsze odwalanie, kary, to co robiłem i pisałem na komunikatorach oraz w grze. Wiem też, że na chwilę obecną totalnie nic nie wskazuje na to żebyś mógł znaleźć jakikolwiek powód żebym został odbanowany, głupim byłoby z mojej strony prosić o ostatnią szansę, proszę o kolejną, bo takie szanse dostawałem już nieraz, jestem osobą która strasznie działa pod względem impulsu i zdenerwowania, nie potrafię utrzymać swojej złości, i wyrzucam ją na innych, co jest powodem tych sytuacji, po każdej karze próbuje walczyć o swoją własną zmianę, o to żebym był lepszy dla siebie oraz dla osób które wraz ze mną grają na Solarisie, żeby takie sytaucje się więcej nie powtarzały. Dowodem na to, który może poprzeć moje słowa o zmianie jest to, że w momencie gdy dziś otrzymałem ostrzeżenie od razu zaprzestałem niechcianych działań w stronę innego gracza, chce pokazać nie tylko sobie, ale też Wam, całej administracji, że potrafie się zmienić - i zmieniam się na lepsze, moje zachowanie z każdym dniem brnie ku lepszej stronie, a nie tylko tej gorszej, z której znasz mnie Ty, jeżeli tylko postanowisz dać mi kolejną szansę, pokaże Ci, że potrafie się rownież zachować nie tylko na serwerze i forum, ale również i na Discordzie.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy
.
Kakałko
.

• Ha ha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...