kakalko.bln Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Nick: ciasnykakalek (obecny) | kakalko12 (poprzedni) Opis zdarzenia: Nie zbytnio pamiętam jedynie co zapamiętałem z tego to, że kogoś obraziłem. Coś od siebie: Zrozumiałem swój błąd natomiast rozumiem, że to nie jest pierwsza sytuacja tego typu, ale prosiłbym o szanse rozumiem, że ciężko mi zaufać natomiast proszę o szanse. Edytowane 19 Lutego przez ciasny.kakalek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Powiedz mi tak, dałem Ci 2 albo 3 szanse i każdą z tych szans tak samo zaprzepaściłeś. Więc na jakiej podstawie ja mam Ci zaufać, że to się więcej nie powtórzy? Bo póki co to nie mam żadnych podstaw do zdjęcia Ci tej kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko.bln Opublikowano 22 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Szanowny Administratorze RCON Xsardes, Rozumiem Twój punkt widzenia skierowany w moją stronę, ponieważ nawet w momencie gdy próbuje się postawić na Twoim miejscu, to rozumiem że możesz widzieć mnie jako zwykłego szkodnika ze względu na moje wcześniejsze odwalanie, kary, to co robiłem i pisałem na komunikatorach oraz w grze. Wiem też, że na chwilę obecną totalnie nic nie wskazuje na to żebyś mógł znaleźć jakikolwiek powód żebym został odbanowany, głupim byłoby z mojej strony prosić o ostatnią szansę, proszę o kolejną, bo takie szanse dostawałem już nieraz, jestem osobą która strasznie działa pod względem impulsu i zdenerwowania, nie potrafię utrzymać swojej złości, i wyrzucam ją na innych, co jest powodem tych sytuacji, po każdej karze próbuje walczyć o swoją własną zmianę, o to żebym był lepszy dla siebie oraz dla osób które wraz ze mną grają na Solarisie, żeby takie sytaucje się więcej nie powtarzały. Dowodem na to, który może poprzeć moje słowa o zmianie jest to, że w momencie gdy dziś otrzymałem ostrzeżenie od razu zaprzestałem niechcianych działań w stronę innego gracza, chce pokazać nie tylko sobie, ale też Wam, całej administracji, że potrafie się zmienić - i zmieniam się na lepsze, moje zachowanie z każdym dniem brnie ku lepszej stronie, a nie tylko tej gorszej, z której znasz mnie Ty, jeżeli tylko postanowisz dać mi kolejną szansę, pokaże Ci, że potrafie się rownież zachować nie tylko na serwerze i forum, ale również i na Discordzie. Pozdrawiam i życzę miłej nocy. Kakałko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nie jestem w stanie na chwile obecną Ci uwierzyć, że znowu nie popełnisz tego samego błędu. Spróbuj ponownie 22.06.2025r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi