E34 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Na samym początku dodam, że apelację piszę w tym dziale, gdyż w temacie czarnej listy, ani w głównym dziale SAPD nie ma możliwości zamieszczenia jakiegokolwiek tematu. Witam wszystkich czytających oraz szanowny zarząd struktury San Andreas Police Department. W dniu 5.10.2024 dopuściłem się czynu, za który zostałem wpisany na czarną listę frakcji. Czynem tym było złamanie warunków powrotu poprzez opuszczenie discorda frakcji. Chciałbym serdeczenie przeprosić za popełniony czyn ówszesny oraz aktualny zarząd struktury. Jestem w stanie obiecać, że była to taka pierwsza i zarazem ostatnia sytuacja. Od wypisania ogłoszenia minęły ponad 4 miesiące, sądzę, że minęła wystarczająca ilość czasu, abym został zdjęty z czarnej listy frakcji. Tak więc mam nadzieję, że zarząd grupy rozpatrzy moją apelację z wynikiem pozytywnym. Pozdrawiam czytających. E34 Edytowane 16 Lutego przez E34 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajko Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zdejmuje z listy 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi