Skocz do zawartości

[Przyjęta]Wniosek o zdjęcie kary na kanale Discord - Destruktor

Destruktor

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Destruktor
Opis zdarzenia: Po wydaleniu z grona administracji, chciałem pokazać "prawdę" o atmosferze panującej w administracji, przecieki dot. serwera. Zacząłem wynosić informacje na kanał publiczny z zamkniętego kanału.
Coś od siebie: Od nałożenia kary minęło ok. 10 miesięcy. Przemyślałem swoje zachowanie, było ono dosyć nieodpowiedzialne. Działałem wówczas pod wpływem złego impulsu. Proszę uprzejmie o danie mi szansy - 6 czerwca 2024 miałem napisać apelację za pół roku.

Ze względu na ilość obowiązków przypadających na moje stanowisko, nie podlegam konieczności rozpatrzenia apelacji w wyznaczonym czasie przez regulamin działu.

Powiedz mi jedną rzecz, od startu spędziłeś na serwerze jedynie 3 godziny, na forum też z Twoją aktywnością średnio.
Po co w ogóle chcesz zostać odbanowany na discordzie, jeżeli nawet nie próbowałeś grać na serwerze?

1 godzinę temu, KondeR napisał(a):

Ze względu na ilość obowiązków przypadających na moje sta
Powiedz mi jedną rzecz, od startu spędziłeś na serwerze jedynie 3 godziny, na forum też z Twoją aktywnością średnio.
Po co w ogóle chcesz zostać odbanowany na discordzie, jeżeli nawet nie próbowałeś grać na serwerze?

To fakt, spędziłem na serwerze jedynie 3 godziny, ze względu na niepewną sytuację z serwerem, miałem zatem obawy do podjęcia rozgrywki - sam dobrze wiesz, co działo się z serwerem (chociażby wycieki danych graczy, czy po prostu przerwy z dnia na dzień).

Nie zmienia to faktu, że od początku istnienia projektu, cały czas go śledzę (chociażby poprzez forum), jednak większość informacji dotyczących serwera pojawia się na Discordzie - i właśnie to jest powodem, dla którego chcę zostać odbanowany - aby śledzić dalsze losy projektu.

Ponadto chcę Cię poinformować, że z dniem dzisiejszym podejmę się rozgrywki na serwerze 😛

Edytowane przez Destruktor
  • Wow! 2

40 minut temu, Destruktor napisał(a):

chociażby wycieki danych graczy

Nie wiem co słyszałeś, ale nie wyciekły żadne dane wrażliwe graczy. Jedyne co wyszło na światło dzienne, to informacje pokroju ilości pieniędzy na koncie, czy ilości posiadanych Punktów Premium przez graczy.
Więc proszę nie rozpowszechniaj fałszywych informacji na temat serwera.

Wracając do Twojej apelacji, mam mocno mieszane odczucia co do odbanowania Ciebie, jednak mogę dać Ci szansę, jeżeli zgodzisz się na poniższe warunki:
- Do końca tego miesiąca osiągniesz czas w grze na poziomie 10 godzin (wydaje mi się, że nie będzie to trudne do osiągnięcia),
- Złamanie jakiegokolwiek regulaminu nawet w najmniejszym w stopniu, skończy się dla Ciebie permanentnym banem na każdej naszej platformie.

Jeżeli zgadzasz się na te warunki, daj znać.

5 minut temu, KondeR napisał(a):

Nie wiem co słyszałeś, ale nie wyciekły żadne dane wrażliwe graczy. Jedyne co wyszło na światło dzienne, to informacje pokroju ilości pieniędzy na koncie, czy ilości posiadanych Punktów Premium przez graczy.
Więc proszę nie rozpowszechniaj fałszywych informacji na temat serwera.

Wracając do Twojej apelacji, mam mocno mieszane odczucia co do odbanowania Ciebie, jednak mogę dać Ci szansę, jeżeli zgodzisz się na poniższe warunki:
- Do końca tego miesiąca osiągniesz czas w grze na poziomie 10 godzin (wydaje mi się, że nie będzie to trudne do osiągnięcia),
- Złamanie jakiegokolwiek regulaminu nawet w najmniejszym w stopniu, skończy się dla Ciebie permanentnym banem na każdej naszej platformie.

Jeżeli zgadzasz się na te warunki, daj znać.

Zgadzam się na powyższe warunki. 🙂 

• Wow! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...