kakalko Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Nick funkcjonariusza: @Kacpeereek Data i miejsce zdarzenia: 12.01.2025 Powód napisania skargi: 0 rp Opis sytuacji: umieszczę całe nagranie na którym widać że funkcjonariusz nie stosuje się do RP. Dowody: Jakby nic się nie stało jedzie dalej też takie jazda po nierównościach to też takie dziwne bo nie widzę żeby pojazd był przystosowany to takich Edytowane 12 Stycznia przez kakalko 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeereek Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Sam zeskok z tobą nie był planowany aczkolwiek się stało, a co do późniejszej jazdy to dostałem NETWORKA TROUBLE po wiadomości "AŁA" - film z crasha dostanie jedynie administracja, to tyle. Edytowane 12 Stycznia przez Kacpeereek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) 25 minut temu, Kacpeereek napisał(a): Sam zeskok z tobą nie był planowany To nie zmienia tego, że powinieneś napisać /do czy coś się w ogóle stało z pojazdem, czy może mamy jakieś auta pancerne to jest, frakcja jakoś tak mi pisaliście, o którego RP sami nie wykonujecie, mogę dostarczyć jeszcze jeden materiał jako dowód, że widać jak pięknie jest tutaj RP odgrywane. Edytowane 12 Stycznia przez kakalko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeereek Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Co do waszego poziomu "RP" to szkoda gadać, dodam tylko "wpis w MDT: Logaut podczas pościgu w kajdankach". czekam na odpowiedź zarządu i nie odnosze się już więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeereek Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 33 minuty temu, kakalko napisał(a): To nie zmienia tego, że powinieneś napisać /do czy coś się w ogóle stało z pojazdem, czy może mamy jakieś auta pancerne to jest, frakcja jakoś tak mi pisaliście, o którego RP sami nie wykonujecie, mogę dostarczyć jeszcze jeden materiał jako dowód, że widać jak pięknie jest tutaj RP odgrywane. Ten klip jest totalnie z czapy, wnoszę znowu i proszę Administracje SolarisRPG o nadanie Perm bana dla niego z powodem "szkodnik", nie poprawił swojego zachowania i nie poprawi wiecie o tym dobrze że wróci to do takiego stanu w jakim to było sami widzicie prowokowali mimo że otrzymywali ostrzeżenia by oddalili się od pościgu a oni nic, tak samo będzie jak on dostanie ub prawka, jeszcze raz proszę o zbanowania go na zawsze bez łagodzenia kary, jest to zwyczajny szkodnik który nigdzie nie widzi swojej winy, a logauty to dla niego chleb powszechny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) 11 godzin temu, Kacpeereek napisał(a): Co do waszego poziomu "RP" to szkoda gadać, dodam tylko "wpis w MDT: Logaut podczas pościgu w kajdankach". czekam na odpowiedź zarządu i nie odnosze się już więcej. A twój właśnie przedstawiłem, poziom RP twój kolega ze służby Minotaur nie potrafił, powiedzieć co za to jest, jaka kara i czy znajduje, się w taryfikatorze nie umiał, odpowiedzieć na tak ciężkie pytanie. 11 godzin temu, Kacpeereek napisał(a): Ten klip jest totalnie z czapy, wnoszę znowu i proszę Administracje SolarisRPG o nadanie Perm bana dla niego z powodem "szkodnik", nie poprawił swojego zachowania i nie poprawi wiecie o tym dobrze że wróci to do takiego stanu w jakim to było sami widzicie prowokowali mimo że otrzymywali ostrzeżenia by oddalili się od pościgu a oni nic, tak samo będzie jak on dostanie ub prawka, jeszcze raz proszę o zbanowania go na zawsze bez łagodzenia kary, jest to zwyczajny szkodnik który nigdzie nie widzi swojej winy, a logauty to dla niego chleb powszechny. Uzasadnij czemu z „czapy” bo ja w tym nic takiego nie widzę jeździsz sobie odwalasz radiowozem, jeżeli masz jakieś, ale to napisz skargę, bo to jest skarga na ciebie nie na mnie to się obraca w skargę na mnie niż na ciebie ja też nie byłem kierowcą pojazdu to tak ty chciałeś, żebym tobie się oddalił więc zastanów się co piszesz, zanim cokolwiek napiszesz kolejna sprawa wytłumacz, jak ciebie miałem sprowokować mając mute. Edytowane 13 Stycznia przez kakalko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajko Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Serio? A czy ty przy zeskoku z klifu lub twój kierowca zareagowaliście jakkolwiek? No nie widzę gaz do dechy jazda, a potem co?? Doskonale wiemy. dla niewtajemniczonych "relog" w kajdankach. Jakim prawem próbujesz rozliczać moich funkcjonariuszy skoro sam odstawiasz z kolegami takie tarło, że ciężko mi jest na to patrzeć. Jesteście bandą ludzi, którzy jedyne co potrafią robić to utrudniać innym rozgrywkę, wyzywać, poniżać i prowokować, a potem wy macie jakieś pretensję, zażalenia i żądania? Pomyśl 2 razy zanim coś zrobisz, następnie zanim coś napiszesz, potem weź głęboki oddech, znów przemyśl i użyj klawiatury. Odrzucam. Zamykam 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi