Skocz do zawartości

Skarga na funkcjonariusza Kacpeereek

kakalko

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kacpeereek
Data i miejsce zdarzenia: 12.01.2025
Powód napisania skargi: 0 rp
Opis sytuacji: umieszczę całe nagranie na którym widać że funkcjonariusz nie stosuje się do RP.
Dowody: Jakby nic się nie stało jedzie dalej 

też takie jazda po nierównościach to też takie dziwne bo nie widzę żeby pojazd był przystosowany to takich

Edytowane przez kakalko
  • Super! 1
  • Ha ha 2

• kakalko zmienił(a) tytuł na Skarga na funkcjonariusza Kacpeereek
25 minut temu, Kacpeereek napisał(a):

Sam zeskok z tobą nie był planowany

To nie zmienia tego, że powinieneś napisać /do czy coś się w ogóle stało z pojazdem, czy może mamy jakieś auta pancerne to jest, frakcja jakoś tak mi pisaliście, o którego RP sami nie wykonujecie, mogę dostarczyć jeszcze jeden materiał jako dowód, że widać jak pięknie jest tutaj RP odgrywane.

Edytowane przez kakalko
  • Super! 1
  • Ha ha 1

33 minuty temu, kakalko napisał(a):

To nie zmienia tego, że powinieneś napisać /do czy coś się w ogóle stało z pojazdem, czy może mamy jakieś auta pancerne to jest, frakcja jakoś tak mi pisaliście, o którego RP sami nie wykonujecie, mogę dostarczyć jeszcze jeden materiał jako dowód, że widać jak pięknie jest tutaj RP odgrywane.

Ten klip jest totalnie z czapy, wnoszę znowu i proszę Administracje SolarisRPG o nadanie Perm bana dla niego z powodem "szkodnik", nie poprawił swojego zachowania i nie poprawi wiecie o tym dobrze że wróci to do takiego stanu w jakim to było sami widzicie prowokowali mimo że otrzymywali ostrzeżenia by oddalili się od pościgu a oni nic, tak samo będzie jak on dostanie ub prawka, jeszcze raz proszę o zbanowania go na zawsze bez łagodzenia kary, jest to zwyczajny szkodnik który nigdzie nie widzi swojej winy, a logauty to dla niego chleb powszechny.

• Ha ha 1

11 godzin temu, Kacpeereek napisał(a):

Co do waszego poziomu "RP" to szkoda gadać, dodam tylko "wpis w MDT: Logaut podczas pościgu w kajdankach". czekam na odpowiedź zarządu i nie odnosze się już więcej.

A twój właśnie przedstawiłem, poziom RP twój kolega ze służby Minotaur nie potrafił, powiedzieć co za to jest, jaka kara i czy znajduje, się w taryfikatorze nie umiał, odpowiedzieć na tak ciężkie pytanie.

11 godzin temu, Kacpeereek napisał(a):

Ten klip jest totalnie z czapy, wnoszę znowu i proszę Administracje SolarisRPG o nadanie Perm bana dla niego z powodem "szkodnik", nie poprawił swojego zachowania i nie poprawi wiecie o tym dobrze że wróci to do takiego stanu w jakim to było sami widzicie prowokowali mimo że otrzymywali ostrzeżenia by oddalili się od pościgu a oni nic, tak samo będzie jak on dostanie ub prawka, jeszcze raz proszę o zbanowania go na zawsze bez łagodzenia kary, jest to zwyczajny szkodnik który nigdzie nie widzi swojej winy, a logauty to dla niego chleb powszechny.

Uzasadnij czemu z „czapy” bo ja w tym nic takiego nie widzę jeździsz sobie odwalasz radiowozem, jeżeli masz jakieś, ale to napisz skargę, bo to jest skarga na ciebie nie na mnie to się obraca w skargę na mnie niż na ciebie ja też nie byłem kierowcą pojazdu to tak ty chciałeś, żebym tobie się oddalił więc zastanów się co piszesz, zanim cokolwiek napiszesz kolejna sprawa wytłumacz, jak ciebie miałem sprowokować mając mute.

Edytowane przez kakalko
  • Super! 1

Serio? A czy ty przy zeskoku z klifu lub twój kierowca zareagowaliście jakkolwiek? No nie widzę gaz do dechy jazda, a potem co?? Doskonale wiemy. image.png.2f38b531c0ecd9018729f0fb8d08cdef.png dla niewtajemniczonych "relog" w kajdankach. Jakim prawem próbujesz rozliczać moich funkcjonariuszy skoro sam odstawiasz z kolegami takie tarło, że ciężko mi jest na to patrzeć. Jesteście bandą ludzi, którzy jedyne co potrafią robić to utrudniać innym rozgrywkę, wyzywać, poniżać i prowokować, a potem wy macie jakieś pretensję, zażalenia i żądania? Pomyśl 2 razy zanim coś zrobisz, następnie zanim coś napiszesz, potem weź głęboki oddech, znów przemyśl i użyj klawiatury.

Odrzucam. Zamykam

• Lubię to! 1
  • Super! 2
  • Ha ha 1

• Rajko zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...