elufka Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nick: elufka Powód zbanowania: Podejrzane transakcje - Apelacja na forum Czas trwania: 2030-06-25 Opis zdarzenia: Nabrałem pożyczek wszystko było legit, kilka razy sprawdzone, były pytania czy wszystko będzie w porządku (miało byc okej) no i właściwie to administrator nie uznał wartości pojazdu na id nie pamiętam już jakiego, ponieważ błędnie oszacowaliśmy cenę auta. Ponadto administracja nie miała problemu do innych graczy gdy ci sprzedawali pojazdy na id za większe pieniądze, moim zdaniem ban od samego początku był nie uzasadniony i proszę o ponowne rozpatrzenie kary. Coś od siebie: Tak jak napisałem wyżej, nie myślę, że złamałem regulamin serwera więc proszę o ponowne rozpatrzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Wyjaśnij te transakcje: @elufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elufka Opublikowano 27 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Były to pożyczki, obliczone pod względem majątku zgodnie z regulaminem serwera @KondeR Edytowane 27 Lutego przez elufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego W jakim celu zostały udzielone Tobie te pożyczki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elufka Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca Zostały przeznaczone na zakup pojazdu, każdy mógł pożyczyć maksymalny procent swojego majątku, wszystko dokładnie policzyliśmy po kilka razy, pożyczki zostały spisane, macie to w logach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Po dokładnym przeanalizowaniu logów, widzimy jedno sensowne rozwiązanie. Cofnięcie wszystkich transakcji (przelewy, kupno auta) w zamian za odbanowanie, zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elufka Opublikowano 25 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca Zgadzam się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Transakcje zostały cofnięte, kara zdjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi