Walter_Cat Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 PID: 419 Nick oskarżonego: Rafik57 i Wujaszek69 Data zdarzenia: Wczoraj godziny wieczorne, dziś (31.12.2024 o 12:50) Powód napisania skargi: Liczne prowokacje, zaczepki, taranowanie, wyzwiska na VC Opis sytuacji: Wczoraj gdy stałem na spawnie, grupka graczy mnie zaczepiała. Pisanie reportów nie pomogło. Dziś sytuacja podobna, pracując na łowcy byłem zaczepiany, taranowany, moje auto było spychane, słyszałem wyzwiska w moją stronę. Dowody: Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Odnośnik do dowodów nie działa, @Walter_Cat proszę o nowy link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walter_Cat Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Wysłane na discordzie, bo tu nie mogę dołączyć. Jestem z telefonu obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Po przejrzeniu dowodów gracz Wujaszek69 zostanie ukarany, a co do gracza Rafik57 to skargę odrzucam ze względu na brak wystarczających dowodów wskazujących na jego przewinienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi