red_nn Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Login: red_nn Opis sytuacji: 7 listopada zacząłem rozgrywkę na serwie, posiadałem 6 lvl prawko kat. B i waltona, już przed wyjściem z serwa był problem, chciałem wejść do autka, I pokazywało mi że niemam kluczyków, dzisiaj wbijam, I mam 4 lvl, nie mam zrobionego prawka, I niemam auta. Materiały pomocnicze: niestety nie posiadam nic, nie wiedziałem że to się stanie, ale powinno być w logach. (Pid 5608 a id pojazdu 3270) Edytowane 9 Listopada 2024 przez red_nn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Poziom przywrócony, Auto przywrócone, Licencje widzę, że już masz zrobione. Potwierdź, że wszystko wróciło na konto @red_nn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_nn Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Tak wszystko wróciło, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 W takim razie zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi