mezokapecsalami Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 PID: 2548 Nick oskarżonego: Mezokapecsalami Data zdarzenia: 28.10.24 Powód napisania skargi: Brak spłaty długu Opis sytuacji: Pożyczyłem około 55k od gracza Minotaur miałem oddać 62k lecz niestety nie miałem czasu i nie poinformowałem gracza o przesunięciu terminu oddania chciałbym oddać graczu pieniądze oraz otrzymać pozytywne rozpatrzenie apelacji po rozpatrzeniu pozytywnym apelacji zobowiązuje się do oddania całości długu graczy minotaur oraz o tym że więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji pozdrawiam Dowody: Pewniaczek4112 [14]: czyli tak mniej więcej 28.10 byś oddał, ta? coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Czy 7 dni, będzie wystarczające na spłatę długu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezokapecsalami Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 2 godziny temu, Puchatek. napisał(a): Czy 7 dni, będzie wystarczające na spłatę długu ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 @Minotaur Czy pasują Ci warunki spłaty długu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezokapecsalami Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Innego wyjścia nie mam więc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 2 godziny temu, Puchatek. napisał(a): @Minotaur Czy pasują Ci warunki spłaty długu ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 (edytowane) W takim razie, @mezokapecsalami kara zostaje ściągniętą, a ty od tego momentu masz 7 d na spłatę długu, tj. do 10.11.2024. Po wykonaniu przelewu, proszę o potwierdzenie transakcji, w tym temacie. Kara ściągniętą. Edytowane 3 Listopada 2024 przez Puchatek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Dalej żadnego przelewu nie dostałem, napisałem do gracza na discordzie przed chwilą. EDIT: Dogadaliśmy się na priv. Edytowane 11 Listopada 2024 przez Minotaur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 12 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Proszę o podanie daty spłaty długu w tym temacie a nie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 12 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 (edytowane) Problem w tym, że gracz chodzi na studia i do pracy i nie ma ostatnio czasu grać z tego co pisał i ciężko mu określić kiedy będzie miał możliwość gry. Edytowane 12 Listopada 2024 przez Minotaur 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Dług został spłacony? @mezokapecsalami @Minotaur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 W takim razie kara dla gracza mezokapecsalami zostaje przywrócona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi