Skocz do zawartości

[Skarga odrzucona] Skarga na Kacpeereek

chvdy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: @Kacpeereek
Data zdarzenia: 01.11.2024r./02.11.2024r.
Powód napisania skargi: Bezpodstawne odholowywanie pojazdu x2
Opis sytuacji: W tym tygodniu 2 raz z rzędu zdarzyło się, że mój pojazd został odholowany wg mnie bezpodstawnie. Po zakończeniu rozgrywki bodajże we wtorek zostawiłem auto na parkingu przy pracy Łowcy. Auto zaparkowane było w miejscu do tego przeznaczonym i nikomu nie wadziło. Do tego ręczny był zaciągnięty więc nie było mowy o przesunięciu go przez kogoś. Podobna sytuacja miała miejsce dzisiejszej nocy, gdyż skończyłem misję fabularną i zostawiłem pojazd (również z zaciągniętym ręcznym) na niewielkim osiedlu w San Fierro (Garcia) na którym było mnóstwo miejsc parkingowych. Koło mnie stał również Club nieznanego mi gracza. Teraz, po zalogowaniu widzę, że moje auto zostało wywalone na parking PD, a club jak stał, tak dalej stoi w tym miejscu. Chciałbym zobaczyć więc SS'a dowodów, które symbolizuje, że pojazd został "porzucony" (którego każdy pracownik PD musi zawsze wykonywać przed odholowaniem) oraz argumentację odholowania. Jeżeli takowej nie ma wnoszę o zdjęcie obecnego pojazdu z parkingu PD oraz pieniądze za wydane na koszt wyciągnięć środki.
Dowody:

image.png?ex=6727f74f&is=6726a5cf&hm=6fdf77b5e9f029d242168b10080cddd06c355be5aedce304c29dafef28e02fc1& (z wcześniejszego holowania SS'a nie posiadam)

Dowód na dalsze bycie Cluba, który stał obok mnie: https://imgur.com/a/bLyoV76

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Został oznaczony wyżej.

Edytowane przez Spidi.

Chciałem dodać, że po rozmowie z innym PD'kiem dowiedziałem się, że takowych SS'ów nie ma więc podchodzi to dla mnie pod wyłudzanie. Chciałbym więc, aby takie osoby nie występowały w policji. (oczywiście rozumiem, że gość mógł zapomnieć, ale mówię tylko jak to na chwilę obecną widzę)

• Spidi. zmienił(a) tytuł na [Skarga odrzucona] Skarga na Kacpeereek
  • Spidi. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...