AmirDyhorowskiSir Opublikowano 31 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Nick: Dyhory Powód zabrania prawa jazdy: celowy taran. Czas trwania: 2d Opis zdarzenia: No wyprzedzałem typa chyba mu lekko drasnąłem primo, cwaniaczył do mnie więc chciałem mu wywalić auto na dach i no nie pykło mi i dostałem prawko. Coś od siebie: No chciałem mu dać nauczkę za takie brzydkie słownictwo do mnie. Trochę się na ciebie wkurzyłem na ciebie Ricky bo mogłeś mi dać warna chociaż to bym go zostawił w spokoju lub dać mniejszą kare bo gram tu prawie na co dzień. No mam nadzieje że dasz mi unprawko to nie będę na ciebie zły i zmienie zdanie na twój temat. Więc to tyle co mam do powiedzenia mam nadzieje że Ricky okażesz swoją łaskę i dasz mi na drugi raz warna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alantryda Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Odpowiem na te zarzuty, to nie było tylko chęć przerzucenia mnie na dach to było naganne taranowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirDyhorowskiSir Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 3 godziny temu, alantryda napisał(a): Odpowiem na te zarzuty, to nie było tylko chęć przerzucenia mnie na dach to było naganne taranowanie. Gdybyś wiedział to sam mnie do tego sprowokowałeś, ponieważ jak się ciebie zapytałem "co ty napisales do mnie?" to ty odpisałeś "gowno" "ciota" Cwaniaku. A w ciebie jakoś mocno nie wjeżdżałem bo to ledwo się rozpędza, i większość czasu to zaciągałeś ręczny w tym primo po czym wysiadałeś i wskakiwałeś na dach XD. A jak zatrzymałeś się i ci w tył wjechałem to potem dopiero dostałem prawko. I w ogóle jesteś taki kozak że jak się zaczynasz to potem reporta piszesz i robisz z siebie ofiarę XDDD i potem myślisz sobie "ALE JESTEM ZAJEBISTY". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Od egzekwowania kar jest administracja. Na własną rękę nie podejmuj następnym razem takich działań bo nadana kara będzie dłuższa. 16 godzin temu, Dyhory napisał(a): Trochę się na ciebie wkurzyłem na ciebie Ricky bo mogłeś mi dać warna chociaż to bym go zostawił w spokoju lub dać mniejszą kare bo gram tu prawie na co dzień. No mam nadzieje że dasz mi unprawko to nie będę na ciebie zły i zmienie zdanie na twój temat. Więc to tyle co mam do powiedzenia mam nadzieje że Ricky okażesz swoją łaskę i dasz mi na drugi raz warna... Absolutnie nie ma takiej możliwości, również Ty jako gracz nie będziesz mu narzucał jakie kary mam nadawać a jakich nie. Brak jakiegokolwiek pożałowania czynu, karę odczekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi