Minotaur Opublikowano 29 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 PID: 4 Nick oskarżonego: Pewniaczek4112 Data zdarzenia: 28.10.24 Powód napisania skargi: Brak spłaty długu Opis sytuacji: Oskarżony pożyczył ode mnie pieniądze, miał spłacić bodajże 62k, dostałem od niego tylko 10k. Od czasu ostatniej raty, czyli sprzed miesiąca jakoś nie ma z nim kontaktu. Jeśli się odezwie w przeciągu paru h to dam znać i skargę wycofam. Dowody: Pewniaczek4112 [14]: czyli tak mniej więcej 28.10 byś oddał, ta? coś takiego? << Pewniaczek4112 [14]: tak Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/4zohmEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Mam rozumieć, że gracz @Pewniaczek4112 dalej się z tobą nie skontaktował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 (edytowane) Zgadza się Edytowane 2 Listopada 2024 przez Minotaur Coś mi szwankuje klawiatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 W takim razie, gracz zostaje odpowiednio ukarany. Warunkiem ściągnięcia kary, będzie spłata długu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi