mezokapecsalami Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Witam piszę w sprawie długu którego nie oddałem a zostałem zbanowany na 3 lata pieniądze mam na koncie i chciałbym je oddać tylko proszę o odbanowanie pieniądze pożyczone od Gracza Minotaur proszę o pomyślne rozpatrzenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezokapecsalami Opublikowano 27 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Teraz, mezokapecsalami napisał(a): Witam piszę w sprawie długu którego nie oddałem a zostałem zbanowany na 3 lata pieniądze mam na koncie i chciałbym je oddać tylko proszę o odbanowanie pieniądze pożyczone od Gracza Minotaur proszę o pomyślne rozpatrzenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 §1 Temat musi być zgodny ze wzorem oraz regulaminem działu, temat niezgodny zostaje przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi