Minotaur Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 PID: 4 Nick oskarżonego: mezokapecsalami Data zdarzenia: 24.10.24 Powód napisania skargi: Brak spłaty długu. Opis sytuacji: Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale pożyczyłem temu graczowi pieniądze, miał mi oddać 66k do 2 tygodni. 2 tygodnie już na bank minęły, a z graczem w dalszym ciągu nie ma kontaktu. Dowody: >> mezokapecsalami [26]: to wychodzi 66k << mezokapecsalami [26]: dobra niech bedzie Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/QdWS5mV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Z tego co widzę, to kwota pożyczki wynosiła łącznie 55k (jeden przelew na 50k i drugi na 5k). Zgadza się? Od momentu udzielenia pożyczki, minął już prawie miesiąc, a gracz ostatni raz logował się na serwer 16 października. Daje graczowi @mezokapecsalami czas do jutra, do godziny 12, na kontakt w tym temacie. W przeciwnym wypadku, zostanie zastosowana odpowiednia kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Tak, zgadza się, najpierw zdecydował się na 50k, po czym zmienił zdanie i chciał jeszcze 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 25 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Dalej nie dostałem żadnej wiadomości nawet na temat długu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Gracz został ukarany. Warunkiem, ściągnięcia kary, będzie spłata długu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi