Badix Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 (edytowane) Login: Badix Opis sytuacji: Wczoraj zamontowałem nowy wariant AERO do mojego pojazdu buffalo id 3107, dziś wchodze na serwer a tu wrócił domyślny wariant. Proszę o przywrócenie wariantu. Materiały pomocnicze: Dowód na to że jeszcze wczoraj miałem wariant: Edytowane 22 Października 2024 przez Badix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Daj znać czy jutro już będzie w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badix Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badix Opublikowano 25 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Wrocil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi