Minotaur Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) PID: 4 Nick oskarżonego: jaczub Data zdarzenia: 20.10.24 Powód napisania skargi: Brak spłaty długu Opis sytuacji: Nie pamiętam kiedy, ale pożyczyłem graczowi pieniądze. Umówiliśmy się na spłatę 60k do 19.10.24. Jest 20.10 i z graczem nie ma kontaktu. Nie ma konta na forum, więc nie mogę napisać, w grze był ostatni raz 12.10. Prosiłbym o wstrzymanie się do końca dzisiejszego dnia z banem. Jeśli nie będzie go i się nie dowiem nic to dam znać. Dowody: << jaczub [5]: zobowiazuje sie oddac 60k do dnia 19.10.24 Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz nie ma konta na forum, nie mam żadnej innej możliwości poinformowania go. Edytowane 20 Października 2024 przez Minotaur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 20 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Raczej się już przez te pół h nie odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) Jeśli do godziny 12.00, nic się nie zmieni, gracz otrzyma odpowiednią karę. Edytowane 21 Października 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 21 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Nie dostałem żadnego info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Gracz został odpowiednio ukarany. Warunkami ściągnięcia kary, będzie spłata długu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi