FireStreet Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) Nick: FireStreet Powód zbanowania: Złamanie warunków umowy. Czas trwania: PERM Opis zdarzenia: Złamanie warunków umowy na, która się nie zgadzałem bo zostało mi to narzucone. Coś od siebie: Witam apeluje o swoje ub, mogę wyjaśnić całkowicie tamtą sytuację za, która otrzymałem bana i jak wyglądało to wszystko tylko lepiej na pw. Czekam na kontakt. Edytowane 13 Października 2024 przez FireStreet 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 16 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Wypowie się tu osoba odpowiedzialna za mojego bana? Bo podobno konder tylko banował. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Dokładnie opisz całą sytuację u mnie w prywatnej wiadomości na discord - kdrxxx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 21 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) 18 godzin temu, KondeR napisał(a): Dokładnie opisz całą sytuację u mnie w prywatnej wiadomości na discord - kdrxxx. Opisane. Edytowane 21 Października 2024 przez FireStreet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 27 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 (edytowane) Można zamknąć temat. Nie chcę ub jak to ma tak wyglądać. Pozdrawiam. Niezły kabaret ten serwer. Bawcie się dobrze. Edytowane 27 Października 2024 przez FireStreet 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Piszesz apelację, ale potem twierdzisz, że tak naprawdę na odbanowaniu Ci nie zależy. Skoro chciałeś uzyskać od nas zrozumienie, to czemu od razu nie wyjaśniłeś sytuacji w prywatnej wiadomości? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi