czesiu Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 (edytowane) Nick: czarnyczesiu1 Opis zdarzenia: no pan taki napisal rozkmina na czacie dc to wyslalem gifa z sprytsbengiem gdzie pisze rozkmina no i jest jego zdj i dostalem odrazu bana po tym Coś od siebie: no slabo wyszlo ze odrazu dostalem bana a nie przerwe na miesiac chociazby, chcialbym dostac ub bo lubie ten serwer. nigdy juz nie wysle takiego gifa i prosze o 2 szanse Edytowane 12 Października 2024 przez czesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Mam nadzieję, że zrozumiałeś to, że udostępnianie zdjęć osób bez ich zgody nie jest fajne. Mogę ci dać drugą szanse i mam nadzieję, że tym razem mnie nie zawiedziesz, bo kolejnym razem ban będzie bez możliwości apelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi